Stucadoors van Wereld Bouw zorgen ten alle tijden voor het beste en mooiste stucadoorswerk naar uw wensen.Van dun pleisterwerk tot dikke raaplagen (stucwerk) is voor ons geen probleem.

Een mooi stukadoorswerk is te zien in een zeer strakke afwerking van plafonds en wanden. Dat is vakmanschap, als het er zo mooi uitziet. Het stukadoorswerk wordt veelvuldig gedaan in de huiskamer en slaapkamers. In vochtige ruimtes zoals de badkamer wordt cement gebonden mortels gebruikt.

stukadoor
costs

Kosten

De kosten stucadoor zijn heel verschillend: deze variëren van 6 euro per m2 tot over de 20 euro per m2. Dit heeft natuurlijk te maken met de soort afwerking die u kiest, maar ook met de soort stucadoor met wie u in zee gaat.

Zo zijn er “stukadoors” die uit het buitenland die naar Nederland zijn gekomen om snel geld te verdienen en weinig kwaliteit leveren. De stukadoors die meer dan €21 per vierkante meter voor dun glad stukadoorswerk vragen, vragen in onze ogen veel te veel.

Wij stukadoren vanaf €8 per m2. De kosten voor ons stukadoorswerk hebben te maken met de omstandigheden. Hoe groter de opdracht is, des te lager we met de prijs kunnen gaan. Ook heeft de huidige ondergrond te maken met de prijs die wij rekenen.

Op een muur die behangklaar is hebben wij minder werk en zullen dus de prijzen lager zijn. Dit laatste geldt vooral voor nieuwbouwwoning die meestal behangklaar worden opgeleverd.