Vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Dat zijn belangrijke pijlers bij het uitvoeren van onze diensten. Klantgericht werken staat centraal als wij voor u bouwen en u helpen tijdens het gehele bouwtraject.

Wereld bouw is een allround bouwbedrijf en heel veelzijdig in haar dienstverlening. Grofweg zijn onze diensten te verdelen in de volgende zes categorieën:

  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Aanbouw en verbouw
  • Renovatie en restauratie

Ongeacht waarvoor u ons inschakelt, wij hebben altijd vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid voorop staan.

timmerwerk wereldbouw

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk, of het nu gaat om een balie of een compleet winkelinterieur, met onze creativiteit, motivatie en ervaring geen enkel probleem. Wij werken met keurige timmermannen die voldoen aan de door ons gestelde criteria. Dit maakt Wereld Bouw tot een betrouwbare partner voor al uw timmerwerk.

Installatiewerk

Uiteraard is het duidelijk dat u voorzichtig moet zijn bij het zelf klussen aan de elektra in uw woning.Ook loodgietersklusjes brengen vaak de nodige risico’s met zich mee. Want elektriciteit en water kunnen een dodelijke combinatie vormen.

Neem daarom het zekere voor het onzekere en schakel ons in voor deze werkzaamheden.We hebben er zoveel ervaring mee dat we ze snel en dus betaalbaar voor u uitvoeren.  Zoals het aanleggen van een extra stopcontact of het compleet vernieuwen van alle bedrading. Maar ook het verhelpen van een hardnekkige verstopping of het plaatsen van een handige buitenkraan. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele klussen die u zonder zorgen aan ons over kunt laten.

In alle gevallen staat uw veiligheid bij ons voorop!

installateur
tegel zetter

Tegelwerk

Mooi tegelwerk, op vloer of wand, is een optelsom van gedegen vakmanschap, creativiteit en kwaliteit. Of het u nu gaat om tegelwanden of vloeren, in bestaande bouw of nieuwbouw, kleine of grotere oppervlaktes, Wereld Bouw is ook hierbij uw betrouwbare en betaalbare partner voor al uw tegelwerken.

Sloopwerken

Slopen van een woning of andere bebouwingen, in een omgeving waar ook mensen werken en/of wonen. Dat impliceert flexibel kunnen werken. Een goede omgang met de bewoners/gebruikers en buurt. Een goed inlevingsvermogen en constant schoon werken.Wereld Bouw heeft zich gespecialiseerd in renovatiesloop en mutatiesloop. Dit betekent dat wij al het bovenstaande voor u kunnen realiseren.

sloopwerk